Beoordelingen van Mr. Sushi Meppel

Recente recensies

5.0
Randy
vandaag
Maartje
gisteren

Normaal wel goed te spreken over mrsushi en bestel er regelmatig. Deze Maki’s hadden echt weinig vulling en bestonden vooral uit rijst. Dit was wel erg jammer, helaas! Hierdoor smaakte de sushi saai en niet zoals we gewend waren.

Rk
2 december 2022
Robert
27 november 2022

Edamame boontjes waren de vorige x al uit de schil, daarom nu chuka wakame besteld wat minder lekker was. Afhandeling bestelling en vriendelijkheid medewerkers was top!

Y
25 november 2022

Een uur te laat maar wel een goedmakertje

Brigitte
24 november 2022

Goede kwaliteit sushi. Smaakte lekker. Per ongeluk de verkeerde tijd aangegeven bij het bestellen, later even gebeld, aanpassen van de tijd was geen enkel probleem! Goede service!

Alice
23 november 2022

Was weer heerlijk, maar ik probeer steeds steeds aan te vinken dat er geen soja etc bij moet, maar toch ontvang ik het wel steeds, dat vind ik wel zonde

.
21 november 2022
Anne Spijkerman
21 november 2022

De bestelling was iets later maar dit is netjes via de telefoon vermeld, het eten was erg lekker!

Marit
19 november 2022

Was optijd en lekker!

A
18 november 2022

Het eten was echt heerlijk maar de bezorging duurt echt heel lang. Ik had besteld om 19.15 en om 20.35 werd er aangebeld. Dat is 80 minuten later!!

Tess
13 november 2022

Helaas niet de extra soja saus ontvangen waar ik voor betaald heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Vd Velde
12 november 2022

Sushi is zoals altijd heerlijk!!

Janet- Nijeveen
9 november 2022

Na een paar negatieve ervaringen toch weer een bestelling geplaatst. Dit keer zeer positief, de sushi was erg lekker ( Fall Flavour box ) en kwam netjes aan ( niet geplet tijdens het vervoer ). Blij verrast! Bedankt!

Julia
6 november 2022

Het is misschien niet zo handig om een pokebowl te bezorgen met een scooter. De hele pokebowl lag door elkaar. Daarnaast was u de sojabonen vergeten bij de vega bowl. Voor de rest erg lekker.

Ria
6 november 2022

De helft was niet warm meer dit kwam doordat de halve bestelling vergeten was mee te geven. Als compensatie een gratis product gekregen. Er zijn meerdere keren verontschuldigingen aangeboden

Wanrooy
6 november 2022

Ruim op tijd💪🏿

Bert
5 november 2022

Bezorger keurig op tijd en vriendelijk. Eten was net als voorgaande keren prima.

Cher
2 november 2022

Mijn complimenten!

Herma
31 oktober 2022

Wederom prima kwaliteit. Steeds meer keuze. En altijd op tijd. Top!

Jordi van Haaren
31 oktober 2022

De bestelling zou een kwartier later bezorgd worden echter werd dat 3 kwartier later. Wat erg vervelend was omdat we visite uit het westen hadden die optijd thuis moeste zijn. Ik zou graag een korting van van 50% willen op mijn volgende bestelling voor het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Vennik
31 oktober 2022

De sushi hing schreef in een tasje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn
30 oktober 2022
Siets
30 oktober 2022

Sushi was heerlijk, jammer dat de gratis Sake roll er niet bij zat.

Berkholst
29 oktober 2022

Minder plastic verpakkingsmateriaal gebruiken...

Anoniem
29 oktober 2022

Heerlijk gegeten maar om vijf bezorgen en om half zeven bezorgen.. Maar de kwaliteit was top.

Jan-Pieter Spraakman
23 oktober 2022

Alles volgens verwachting bezorgd. Iets verlaat maar daar werd keurig over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Birgitt Bakker
23 oktober 2022
Ed Overmars
19 oktober 2022

Het was wederom genieten en vast niet de laatste keer dat we bij u bestellen! Groet, Ed

Rosalie
14 oktober 2022

Heerlijke sushi gegeten. Alleen de manier waarop het is bezorgd kan nog wel verbeterd worden. De poke bowls zagen er niet netjes uit bij ontvangst.

van Lingen
13 oktober 2022
J
9 oktober 2022

In de mail tijdstip 19:10 doorgegeven bezorging kwart voor 8

liv
8 oktober 2022

goede sushi

Meeuwsen
8 oktober 2022

Lekker eten, duurt alleen wat lang voor 2 poke bowls

Alue
1 oktober 2022

Verrassend, super lekker, ruime keus

Astrid Van Wegen
1 oktober 2022

De kwaliteit liet te wensen over wat we niet gewend zijn. De koude sushi was echt erg koelkast koud en niet vers. De bestelling kwam te laat… wel aardige dame die het bracht.

Jet
18 september 2022

Prima optijd bezorgd. Sushi was vers. Netjes verpakt en alles zat erbij. Alleen de tonijn was geen tonijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

froukje
16 september 2022

Sushi smaakte goed, helaas vergeten om bij de bestelling stokjes en soja saus te sturen. Stokjes werden wel snel nagebracht.

Irene
15 september 2022

Heerlijk

Veelo Ramon
15 september 2022

Top kwaliteit. Temperatuur helemaal goed. Bezorging prima op tijd. Zelfs iets eerder

Ab
13 september 2022

Nette zaak en hygiënisch Super kwaliteit sushi

Jordi
13 september 2022

Deze keer geen gember mogen ontvangen. Vorige keer geen gember en geen wasabi. Dit begint vervelend te worden.

Otten
8 september 2022

Erg lekker! Warme suhsi was nog heerlijk warm!!

Marion
31 augustus 2022
Annet
30 augustus 2022

Heerlijke verse sushi.

Nina
30 augustus 2022

Pokebowl chicken was anders dan normaal. Andere kip en geen fried onions en spring onions. Smaakte wel prima

Coen
28 augustus 2022

Vandaag spaarkaart alweer vol en een gratis sushibox gehaald; was weer heerlijk als altijd! 5 sterren!

Martin van Lingen
25 augustus 2022

Vandaag gratis Fanta 2 blikjes gekregen. Omdat ze 10 min later kwamen. Top dat jullie gebeld hebben.

Lisanne
24 augustus 2022

Goede communicatie, het was alleen de eerste keer dat de sushi anders smaakte dan normaal. Het was warm en wat kleffer. Maar al met al goed gegeten

VSdF
21 augustus 2022

De Pokebowls zijn SUPER!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der slikke
21 augustus 2022
Reinhard
20 augustus 2022
Herma
20 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten. Op tijd. Aardige bezorger

A.S
19 augustus 2022

De bezorger leverde vriendelijk de bestreling. De bestelde sushi zag er op een aantal punten nogal magertjes uit. De garnering was heel summier. Alleen op de bovenkant een beetje. Sommige sushi waren slecht op niet volledig gevuld. Of de avocado miste of de zalm of komkommer miste. Zag er dus niet heel verzorgd uit. Jammer voor een complete schaal van E42.00

Bert de Vries
15 augustus 2022

Heerlijke pokebowl gehad van Mr. Sushi. Gaan we zeker nog eens doen.

Janet
15 augustus 2022

Netjes gebeld dat het ietsjes later zou worden ,met bezorgen De sushi was lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
8 augustus 2022

Lekker man!!

Janri
6 augustus 2022

Heerlijk!

JP
1 augustus 2022

Prima bereiding , rond het verwachte tijdstip geleverd.

Keizer
30 juli 2022
Ro
28 juli 2022

Heerlijke sushi, ruim op tijd en volgens afspraak geleverd. Had wel iets gekoelder gemogen.

Hilbert
26 juli 2022

Was erg lekker, ook grote hoeveelheid. Helaas ging alleen het afhalen niet helemaal goed. Bij thuiskomt bleek de bestelling helaas niet compleet. Hiervoor terug gegaan. Toen werd het alsnog direct opgelost.

Elsbeth
26 juli 2022

Heerlijk

Cornelieke Hoeve
21 juli 2022

Het was heerlijk! Fijn dat er meer sojasaus bij zat. We misten alleen nu de gember haha

Marit
19 juli 2022
Ipenburg
18 juli 2022
Anneke Doornbos
17 juli 2022

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert
16 juli 2022

Wederom een heerlijke box met allerlei lekkernijen.

Nienke
15 juli 2022

De sushi arriveerde mooi op tijd en was lekker vers!

h van ommen
11 juli 2022

prima eten en service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José
3 juli 2022
MH
2 juli 2022
Martha Harms
30 juni 2022

Top! 👍

Tilman
28 juni 2022

Snelle bezorging, maar de sushi zag er geplet/onsmakelijk uit. Waarschijnlijk verschoven tijdens vervoer oid.... voor ruim 100 eu aan sushi vind ik dit echt Not Done..

Henriëtte
28 juni 2022

Top weer!

Priyanka
23 juni 2022
Otten
20 juni 2022

Bezorging duurde weer erg lang, op afgesproken tijd nog niks gehoord. Heb erheen gebeld, bezorger stond bij verkeerde adres (kon de wijk niet zo goed) Warme suhsi daardoor koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alie
19 juni 2022

Heerlijk gegeten van de bestelde schotel. Top

R. Engelen
19 juni 2022

De tonijn (sashimi) rook niet fris en weg moeten gooien. Normaal niet zo bij mr. sushi. Hopelijk een incident. Zeer tevreden over afgesproken bezorgmoment.

Marjol
18 juni 2022
Alice
18 juni 2022

Super snelle bezorging en heerlijke verse sushi 🍣

Cornelieke Hoeve
18 juni 2022

Het valt mij op dat er steeds minder sojasaus bij de bestelling zit. Gisteren zat er echt alleen een klein mini flesje bij. Ik vind eigenlijk dat voor t bedrag wat wij besteld hebben, je wel wat meer mag verwachten.

Trea Van der veen de Waal
16 juni 2022

Er zat weer gember en wasabi bij terwijl ik aan gegeven heb dat ik dat niet wil beetje jammer

Carla
10 juni 2022

Fantastisch gesmaakt

marjan lijkendijk
9 juni 2022
Jp
7 juni 2022

2uur en 15 min heeft het geduurd. Bezorg moment was 20:00 . 20:45 werd het bezorgd. Helaas niet de eerste keer. Excuses worden er niet aangeboden. Vooraf wordt er wel om fooi gevraagd. Kwaliteit van de sushi is prima.

M. Venhuizen
3 juni 2022
Martin van Lingen
3 juni 2022

Eindelijk een keer op tijd met bezorgen.

Frans Donders
2 juni 2022
M
1 juni 2022

Altijd top!

M
30 mei 2022

Bezorging te laat, gedeelte van bestelling was vergeten & veel schubben op de sashimi

Bos
30 mei 2022

Super lekker en super op tijd bezorgd !

Wendy
27 mei 2022

Echt lekker sushi (hadden de specials) goede kwaliteit, heerlijke smaak en goede temperatuur

Hilbert
22 mei 2022
F H
22 mei 2022

Heerlijk eten op tijd bezorgd (per fiets - top!). Ik stel graag mijn eigen maaltijd samen, waardoor ik duurder uit ben dan een menu, maar gelukkig compenseert MrSushi dat door extra eten en drinken bij de bestelling te doen. Ik verwacht het nooit, maar het is een leuke verrassing.

S.Z
22 mei 2022

Heerlijke sushi, was een halfuur te laat maar ze hebben netjes gebeld dat het later kwam.

Stelletje02
22 mei 2022

Altijd goed!

H. Talen
20 mei 2022

Bezorgster belde me om te laten weten dat ze onderweg was. Ze was iets verlaat, maar daar bracht ze me netjes van op de hoogte. Geen probleem. Helaas was de futo cheese niet zoals verwacht; week af van de getoonde foto.

Nanda
19 mei 2022

Pokebowl is erg lekker!! Alles zeer vers.

wilma
15 mei 2022

gelukkig kwam ik er achter dat er iets miste in de bestelling. Dat werd snel nog even gemaakt.

Sophia
14 mei 2022
Zwanita Bos
14 mei 2022
Trea Van der veen de Waal
12 mei 2022

Het smaakte weer voortreffelijk alleen had ik in het kader van verspilling aan gegeven geen wasabi en gember te hoeven maar ze zaten er wel bij .

Jolanda
8 mei 2022

Het was gewoon goed. Erg lekker en een vlotte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
7 mei 2022

Was eerste keer. Was goed te doen. Leuk met een extraatje door een code bij de bestelling toe te voegen.

Danique
5 mei 2022
Esther
5 mei 2022

Heerlijke verse sushi en qua bezorging keurig en netjes op tijd.

Jil
4 mei 2022
Margreet
4 mei 2022

Heerlijk verse en royaal van zalm voorziene poke bowl.

Bierbooms
3 mei 2022

Smaakloos. En veel gebruik van augurk.

Mathlener
1 mei 2022
Marit
1 mei 2022

Goede prijs kwaliteit en goede bezorging

Fam. Goedkoop
1 mei 2022

Heerlijk, de flamed lovers box is onze favoriete keuze. De basis (De rijst) is ook goed op smaak gemaakt en niet over of onder gekookt.

Vanessa SdF
1 mei 2022

Harde werkers!! Grote pluim!!

Brus
30 april 2022

Plus punt, eten was heerlijk. Zoals gewoonlijk. Bezorgen was goed. Niks over te klagen. Levering (tijd) dikke min punt. Spreek je af kwart 6 bezorgen. En dan bellen ze om kwart voor 7 dat we wat later komen. Sorry dit gebeurt helaas elke keer. En daar moeten jullie echt wat aan doen. Druk of niet druk. Levering is altijd laat bij jullie.

M. Vd Velde
29 april 2022

Genoten!!

Anoniem
29 april 2022

De box was prachtig opgemaakt. De sushi was erg smaakvol en verspreid.

Marcha
24 april 2022

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
21 april 2022
Barbara
20 april 2022
Monique
20 april 2022

Het was echt zalig! Mooi opgemaakt, was lekker vers en goede kwaliteit.

Jan mulder
17 april 2022

Prima voor elkaar. Keurig op tijd en alles van goede kwaliteit. Heel smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sil
17 april 2022

De website en de app hebben aandacht nodig. Deze lopen vaak vast en moet opnieuw worden opgestart. Ik heb 5 pogingen moeten doen om de bestelling rond te krijgen. Het eten was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
17 april 2022

Het was weer verrukkelijk, eten was nog warm en smaakte lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Goedkoop
16 april 2022

Alles was zeker lekker, de garnalen kroketten mogen wel wat groter zijn. ;P

Elvira
16 april 2022

Was weer heerlijk!

Hanny bakker
14 april 2022

Gewoon top

arsyn
14 april 2022

ja was gw goeie sushi yk

Jolanda
9 april 2022

Het was erg lekker en ook heel snel bezorgd. Veel eerder dan in eerste instantie was aangegeven.

Annigje
7 april 2022
Marc
4 april 2022

Heerlijke Sushi, uitstekende kwaliteit en je wordt duidelijk geïnformeerd over de levering. Zeer tevreden.

Denise
4 april 2022

Het was weer heerlijk, alleen de tuna maki zat pittige saus over. Staat nergens aangegeven en vonden wij niet zo lekker.

Hans
3 april 2022

Half uur later dan eerder aangekondigd; geen wasabi meegeleverd en tonijn was niet echt vers…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
2 april 2022

Heerlijk!

Tineke
2 april 2022
Weide
2 april 2022
Wan
1 april 2022

Ik had gevraagd om 4 eetstokjes en heb er maar 2 gekregen. Ook bij de hele bestelling maar 1 klein flesje sojasaus. Helemaal niet genoeg.

A
31 maart 2022

De bezorging duurde 1 uur en 1 kwartier. Dit vond ik echt veelste lang duren.

van Bruggen
28 maart 2022

Wederom heerlijk verse sushi’s mogen ontvangen. Weer heerlijk gegeten.

Nicole
28 maart 2022

Heerlijk gegeten. Misschien wat ook lekker is zalm en kaas rol. Cheese Salmon Maki. Deze kon ik bij jullie niet vinden.

Sandra
28 maart 2022

Heerlijk sushi gegeten👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AC
27 maart 2022

Onwijs lekkere sushi en snelle levering! Honderd procent aan te bevelen

henk
27 maart 2022
Jordi
26 maart 2022

Sushi was goed te eten en was ruim op tijd

De Weerdt
26 maart 2022

Was weer lekker! Alleen wel heel jammer dat je een handroll met ei besteld, maar er een met tofu krijgt. Heb het opgegeten, maar vond het niet lekker...

Trea vd veen
20 maart 2022

Het was mooi op tijd en smaakte weer voortreffelijk

Fenneke
18 maart 2022

Meer dan genoeg, prijs is prima. De stukken waren soms wel erg groot en een beetje klef.

Jelmer de Haan
16 maart 2022

De bestelling was helemaal in orde en kwam snel en in goede staat aan. Bedankt voor de goede service.

kohler
15 maart 2022

Was weer smullen!

Chadia
15 maart 2022
de Wilde
13 maart 2022

Prima op tijd, goede sushi en sashimi, voor de kinderen een speciaal houdertje voor de stokjes erbij, helemaal blij 🎉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MK
13 maart 2022

Goeie sushi, op tijd gebracht en heel tevreden! Had gevraagd om meer stokjes omdat we met meer mensen waren en dit was ook goed geregeld!

Oude Lansink
13 maart 2022

We hebben heerlijke Poke Bowl gehad! Gaan we zeker vaker doen.

A.T.
13 maart 2022

Super lekkere verse sushi!

Mirjam Wever
12 maart 2022

Alles was super lekker erg tevreden… bestelling kwam ook mooi op tijd !

Alex
11 maart 2022

Heerlijke sushi, en heerlijk op tijd. Snel weer doen!

Herma
10 maart 2022

Nu al een paar keer bij Mr. Sushi Meppel besteld. Altijd precies op tijd en heerlijke sushi. Nu voor het eerst een box met gefrituurde hapjes er bij. Nog lekker warm. Top!

S weide
10 maart 2022

Keurig optijd geleverd en was erg lekker

Diana
7 maart 2022

Gefrituurde hapjes waren heel goed en nog goed warm bij aankomst, maar de maki sushi (met nori/zeewier er omheen) leken niet vers, beetje slap. En sommige sushi waren echt heel groot, dus veel rijst. Smaak was verder goed en bezorging stipt op tijd👍

Alice Mol
6 maart 2022

Nu voor de 2e keer online besteld met " gratis " sushirol in te vullen bij kortingscode. Helaas zowel 1e als 2e keer geen gratis sushirol???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renee
6 maart 2022

Heerlijk gegeten vooral de gefrituurde sushi was erg lekker. Box C smaakt allemaal een beetje hetzelfde. En dit keer keurig op tijd bezorgd

Harm Boer
5 maart 2022

Aanrader

Alex
4 maart 2022

Heerlijke sushi, alleen de bezorgtijd is erg lang

Sabrina
4 maart 2022

Grote kanjers! We hebben enorm lekker gegeten en toen bleek dat er iets niet helemaal goed was gegaan met de bestelling, is dit super opgelost. Ik ben enorm te spreken over de kwaliteit en service van Mr. Sushi!

Trea Van der veen de Waal
27 februari 2022

Het smaakte weer voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CS
27 februari 2022

De bezorging was vlot. In de pokebowl zat geen edamame en de bowl had op z'n kant gelegen, want alles zat aan één kant tegen de deksel aangeplakt. Het was verder wel lekker. Misschien ben ik wel een enorme vreetzak dat ik een pokebowl alleen op eet, er zaten 4 setjes stokjes in het zakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
27 februari 2022

Zo lekker was het!!😁

Esat
26 februari 2022
Janri
21 februari 2022
Bas
20 februari 2022
Ilona Scheper
20 februari 2022

De sushi is erg lekker, de studentenbonden is super. Als je het zelf ophaalt is het op tijd klaar.

Eva
16 februari 2022

Was goed gemaakt, van genoten!

Jenneke de Boer
14 februari 2022

Heerlijke sushi, goede balans niet te grote en te dikke sushi

Suzanne
14 februari 2022

De sushi is heel lekker, vooral de specials, maar het wordt altijd met veel te veel sushi in 1 verpakking gedrukt. Plus zit er elke keer maar 1 paar stokjes bij (grote bestelling) en ontbreekt de soja regelmatig. Sushi dus heel goed, maar details en afwerking is vaak slordig. Net zonde en niet nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
13 februari 2022

Superrr lekkere sushi! Volgende keer wel weer het witte sausje weer op de flamed salmed ipv de gefrituurde uitjes 🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.Schoemaker
13 februari 2022

Bakjes (weer) door elkaar geschud en de soja saus was vergeten ,

Gerlinde
13 februari 2022

Het was echt heerlijk, crunchy aan de buitenkant en lekker zacht van binnen. Wat wel wat duidelijker mag in de app is of de gerechten warm of koud geleverd worden, daar staat niks over bij.

Austin Russell
12 februari 2022

Genoten van gemak en kwaliteit

Femke
12 februari 2022
Lisa Wesseling
11 februari 2022

Het was fantastisch! Heerlijk genoten op onze vrijdag avond van lekkere sushi.

lijkendijk
10 februari 2022

aan de late kant bezorgd maar met excuses

Drogt
5 februari 2022

Was perfect niet duur en ga zo door

Alice
5 februari 2022

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd! 👍

Anoniem
3 februari 2022

Zoals altijd geweldig!!

Brink
2 februari 2022

Heeeeeerlijk!!!

Desiree
2 februari 2022
Margreet
2 februari 2022

Doosje met sushi voor 1 persoon smaakte alsof hij al wat langer had gestaan. Sashimi was heerlijk en vers.

Esther
30 januari 2022
D&A vuurvlinder
29 januari 2022

De sushi en pokebowl's waren heerlijk de gefrituurde sushi hapjes waren 1 bal geworden, beter die maar horizontaal houden volgende keer.

Hannah
28 januari 2022

Onze kortingscode deed het niet meer dus we hadden contact opgenomen. Al vrij snel een nieuwe code gekregen, de sushi eerder bezorgd dan gepland én verse sushi. Dat noem ik nog eens goede service!

Janri
27 januari 2022
Eva
24 januari 2022

Heel goede sushi, goede service. Shout out naar de jongen die ons extra sushi gaf omdat we langer moesten wachten. Lief!

Otten
22 januari 2022

Erg lekker! Rijst ook precies goed.

Bert Dolsma
22 januari 2022

De bestelling werd keurig netjes afgeleverd door een vriendelijke bezorgster.

Van der slikke
21 januari 2022

Super

Ad van Bruggen
20 januari 2022

Wederom zeer tevreden over de gehele afhandeling van onze bestelling. Bezorgtijd klopt bijna op de minuut en alles is super vers. Tot de volgende keer :-) !!

Thessa
20 januari 2022
C
20 januari 2022

Goede bezorging en echt heerlijke Sushi! Warm en vers!

Linde Prins
19 januari 2022
Gerda Eleveld
19 januari 2022

Prima sushi, bezorging zeer snel

Janri
18 januari 2022

Heerlijk!

Nadine
17 januari 2022

Het was weer heerlijk, bezorger was ook mooi op tijd

Corne Beeftink
17 januari 2022

De sushi was erg lekker, alleen ik had een maki box besteld en daarna erachteraan gebeld dat het een vegabox moest zijn en dit zouden jullie veranderen. Alleen niet gebeurd helaas. Verder was het lekker

Ron
17 januari 2022

Poke bowls spicy salmon en ebi fry besteld. Smakelijk en vers. De ebi fry kan iets meer fris en pittigheid gebruiken vanwege de temperatuur van de ebi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 januari 2022

Eten was erg goed, maar de bestelling kwam meer dan een half uur te laat.

Hans
16 januari 2022
Marin
15 januari 2022

Bijna een half uur te laat.. geen berichtje gekregen niks... bij de deur werd er gezegd ja het is 15 minuten fietsen naar hier.. Voor de rest was de sushi wel echt heel erg lekker.

Iris Brouwer
13 januari 2022

Heerlijke sushi, precies op tijd klaar en lekker vers!!

Paulien
12 januari 2022

Op tijd bezorgd. Smaakte goed, helaas alleen stokjes dus met een vork moeten eten.

Ralph
11 januari 2022

Prima sushi. Levering een uur later dan aangegeven. Update over bezorging zou fijn zijn geweest.

Karlijn
8 januari 2022

Heerlijke sushi, bezorging helaas wel drie kwartier later dan aangegeven.

A v B
8 januari 2022

Verrast dat bestelling in plasticzak werd afgeleverd met 1 ipv 2 sojasaus. Wel weer super vers dus blije consument.

Iris
7 januari 2022
Greet
6 januari 2022

Heerlijk

Christine
6 januari 2022

Het was heerlijk!

Jeffrey Hamberg
5 januari 2022

Een soort sushi had gluten terwijl dit niet aangegeven was op de website. Verder goed

Lot
5 januari 2022

snel en lekker.

M. R.
3 januari 2022

Was gisteren zo lekker, vandaag maar weer besteld. Maar... wederom zat er geen edamame bij😢 Maar was wel weer hartstikke lekker!!!

M. R.
3 januari 2022

Ontzettend lekker, alleen de boontjes (edamame) ontbraken. Jammer, die miste ik echt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
2 januari 2021

Eten was heerlijk, er was alleen helaas geen wasabi en sojasaus bij geleverd. Ik kreeg alleen gember, terwijl ik juist had aangegeven dat ik geen gember hoefde haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thirza Warkor
2 januari 2021

Ik moet het geld van de fuze tea die niet op voorraad was nog terug krijgen

Jac
1 januari 2021

Lekker

Russell Berkholst
1 januari 2021

On the spot delivery...17.00 hrs.. right on!. Taste en Price was nice...i am 🤗

Anneke Buter
31 december 2021

Deze keer was de pokebowl zalm lekkerder dan de vorige keer. Minder rijst , lekkerder.

Martijn van achteren
30 december 2021

Zat geen sojasaus bij maar chilisaus.

Emma
29 december 2021

Helemaal top!

Angelique
28 december 2021

bestelling bijna half uur later bezorgd dan de afgesproken tijd. Sushi was prima

Martine
28 december 2021

Ondanks het 10 minuten extra tijd was het wachten meer dan waard!

Koen
27 december 2021

Op tijd en lekker! Vasthouden!

Lian tromp
26 december 2021

Was heerlijk

Chong
26 december 2021
Martin van Lingen.
25 december 2021

Jammer dat je besteld en er is niet alles op voorraad. Wel goed opgelost met warme snacks erbij. Ook jammer dat de bezorgen een uur te laat was. Maar het eten was zoals altijd lekker.

Kuipers
25 december 2021

Jammer dat er maar 2 van de 4 bestelde eetstokjes waren infepakt

M. R.
25 december 2021

Zo ontzettend lekker. Heerlijk gegeten met de kerst, TOP!!!

Arie
25 december 2021

Mooi op tijd klaar, en het smaakte uitstekend. Ook ruim voldoende sushi!

Ad van Bruggen
25 december 2021

Na bestelling duidelijk mail en bezorgtijd doorgekregen. Bezorgtijd klopte redelijk goed en bestelling klopte en was heel vers. Wederom lekker gegeten.

Emma de Boer
24 december 2021
Brouwer
24 december 2021

Heerlijk!

Chantal
24 december 2021
Stam
21 december 2021

Prima sushi, vers en goede smaak. Bezorging is wel altijd te laat en er is tot nu toe altijd iets niet op voorraad of niet geleverd. Jammer..

Marjolein
19 december 2021

Lekker gegeten en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dana
19 december 2021
Berry G
18 december 2021

De sushi is prima. Bij bestellen Kan je aangeven dat je geen gember, wasabi en stokjes wilt. Staat ook keurig op de bin naar zit wel allemaal in de tas. Open keuken is prima, daardoor zie je wel dat er geen afstand gehouden wordt maar ook geen mondkapjes worden gedragen.

Anja
18 december 2021

De sushi zat allemaal aan elkaar vast, dus moeilijk op te pakken. Daarnaast viel de sushi uit elkaar en was dit ook moeilijk te pakken en te eten. Smaak prima, we hebben verder lekker gegeten.

max
18 december 2021
Manon
17 december 2021

Helaas weer 45 minuten te laat bezorgd...

Happy customer
17 december 2021

De bezorging was eerder dan de bezorgingsmail! Snelle service. Heerlijke verse sushi echt een aanrader

Loes
17 december 2021
Margreet
14 december 2021

Super snel bezorgd! Sashimi was heerlijk, rijst pokebowl beetje droog.

HVO
13 december 2021

PRIMA KWALITEIT/PRIJS VERHOUDING

Mol
13 december 2021

Veel sushi waren " brokkelig": vielen uit elkaar. Smaak was wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet boer
13 december 2021

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freriksen
12 december 2021
Michelle
10 december 2021

Bezorgi g duurt altijd wat lang, maar is wel altijd optijd! Waanzinnig hoe perfect rijp de avocado altijd is en hoe heerlijk vers de zalm smaakt. Ik zou heel graag wakame ipv edamame in mijn pokebowl willen.hopelijk wordt het gauw mogelijk om ingrediënten toe te voegen of the wijzigen!!!

Marin
10 december 2021
Manon
7 december 2021

Heerlijk en keurig verzorgd ingepakt!

Coen Meenhorst
6 december 2021

Lekkerrrrrr🤩 veel en vers! Volgende keer zeker weer!

Michelle
6 december 2021

Het is duur en de bezorging duurt altijd wat lang, maar het eten is echt lekker. De pokebowls zijn super lekker en vullen goed. Alleen de pokebowl met kip was wat karig. Ik had naderhand nog honger, want er zat vrijwel alleen rijst, komkommer en een beetje kip in. Ik had nog speciaal gebeld om te vragen of de kip krokant was, maar dat was helaas toch niet zo. De pokebowl zalm en garnaal zijn echt heel erg lekker en vullen goed. Deze zullen we ook blijven bestellen! Eventueel zou er iets minder rijstazijn door de sushirijst kunnen zodat het net iets minder zuur is. Wellicht is het ook een idee om een optie toe te voegen dat je extra ingrediënten in je pokebowl kunt krijgen. Keep up the good work! Jullie zijn toppers!

Ivo koop
5 december 2021

Er misten een paar dingen maar werd super opgelost ,en ook heeeel snel Bedankt mr sushi we hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
5 december 2021
Koen
5 december 2021

Sushi structureel altijd wel goed. Bezorging gaat steeds vaker de mist in. Dan is het weer te laat, dan mist er weer wat, bel je, en duurt het vervolgens nog weer een uur voor wat er miste bezorgd wordt...

Tanja
5 december 2021

We moesten lang wachten en er werd wederom geen soya wasabi en geen stokjes geleverd Jammer want dat maakt het extra lekker

Carolien
28 november 2021

Heerlijke sushi!

Marlene
27 november 2021

Heerlijk gegeten. We vonden allen de korst om de fried sushi te hard. Het leek of het wat te lang in de frituur was geweest.

Scheper
27 november 2021

Ik zie dat er veel producten uitverkocht zijn. Dat vind ik erg jammer.

Loïs
27 november 2021
Lisanne
26 november 2021

Lekkerste sushi van heel Meppel en bezorging was keurig optijd :)

Nienke
26 november 2021

Erg lekker en ook voordelig

M
26 november 2021

Alle sushi was koud en daardoor stijf. Terwijl gefrituurde garnaal en geflambeerde zalm een beetje warm horen te zijn. Loempia's zonder saus en ook niet super heet. De kerrie kip sushi was erg lekker. Netjes dat er gebeld werd dat de bezorging iets later zou worden.

Roelie Lenting
24 november 2021

Alles was naar wens, onze eerste keer sushi bestellen is positief!

Michelle
23 november 2021

Goede kwaliteit, snelle bezorging. Wel hele kleine stukjes en weinig sushi voor wat je ervoor betaald. De pokebowl was lekker! Iets minder saus was ook goed geweest😁 Of saus apart leveren zodat je zelf kunt bepalen hoe scherp je het wilt hebben.

Alice
23 november 2021
Anoniem
21 november 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan mulder
21 november 2021

Het was heerlijk. Dat het iets later bezorgd werd was geen probleem. Werden hiervan keurig op de hoogte gesteld.

Trea Van der veen de Waal
20 november 2021

Was wat laat maar smaakte heerlijk

Anoniem
20 november 2021

Altijd helemaal top!!

Laura
19 november 2021
Ria
16 november 2021

Lekker. Precies goed!

Jenneke de Boer
15 november 2021

Heerlijke Sushi, goede verhoudingen rijst en vulling. En niet te groot!

Ilse
14 november 2021

Ietwat verwarrende communicatie over tonijn die niet beschikbaar was, waardoor alle tonijn omgezet zou worden naar zalm. Maar toch ook gerechten met tonijn ontvangen... Desondanks was het lekker wat we gekregen hebben. Bezorging was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen
14 november 2021

Ervaringen gaan wat op en neer. Qua eten altijd goed getroffen, los van dat er vaak best wel wat ingrediënten zijn uitverkocht. Bezorging fluctueert wel enorm. Van snel en goed, tot snel en het nodige vergeten. Dan mist er weer saus bij loempia's, dan weer stokjes en de laatste keer een gerecht. Oorzaak van groei, maar vergeet de aandacht op orderafhandeling en bezorging niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alien Kiers
14 november 2021

De sushi was lekker, maar mijn bestelling klopte niet. Ik kreeg een goedkopere box dan ik had besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.